Ungdomsbolig

Ungdomsboliger er som udgangspunkt forbeholdt unge, der er i gang med eller optaget på en uddannelse med uddannelsessted i Slagelse Kommune.

 

Venteliste og anciennitet

Du kan skrive dig gratis på venteliste til ungdomsboliger hos FOB online.

 

Når du skriver dig på venteliste til ungdomsboliger, kan du vælge hvilke afdelinger du gerne vil stå på venteliste til. Du kan se alle vores afdelinger med ungdomsboliger her.

 

Anciennitet på ventelisten er kun et af flere kriterier vi kigger på, ved tildeling af en ungdomsbolig. Vi lægger desuden vægt på afstanden til uddannelsen fra din nuværende bopæl, din nuværende bopæl og evt. andre økonomiske eller sociale forhold.

 

Når du får tildelt en ungdomsbolig

Når du er øverst på ventelisten til en ungdomsbolig får du automatisk besked herom. Dermed skal du ikke aktivt søge ledige ungdomsboliger.

 

Du kan kun bo i en ungdomsbolig i tre måneder, udover det tidspunkt du afslutter eller framelder dig din uddannelse. Derfor anbefaler vi også, at du skriver dig op til vores familieboliger, så du efter endt uddannelse kan flytte over i en anden lejebolig.

 

Ungdomsboliger i Slagelse

Du kan læse mere om vores ungdsomboliger i Slagelse i oversigten over ungdomsboliger i Slagelse her, samt få et overblik over husleje, indskud og meget mere.

 

Yderligere kan du læse om vores nye afdeling af ungdomsboliger, også kaldet Studiebolighuset, der rummer 144 nyrenoveret ungdomsboliger centralt i Slagelse.

 

 

Kontakt FOB

Kontakt og åbningstider

Kontoret - tlf. 58 52 25 55

Slotsalléen 55 · 4200 Slagelse

 

 

Åbningstider

Mandag – torsdag: 9.00 – 11.00, samt torsdag mellem 15.00 - 17.00

Fredag: Ekspeditionen er lukket

Telefontid

Mandag – torsdag: 11.00 – 13.00, og igen fra 13.30 - 15.00
Fredag: Telefonen er lukket.

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her