Indflytning

Overtagelsesdato

Lejekontrakten er underskrevet, og du er klar til at flytte ind. Hvad så nu?

 

På din kontrakt vil der stå en overtagelsesdato. Fra denne dato er du lejer af boligen og skal betale husleje. 14 dage efter overtagelsesdatoen er boligen istandsat, og du kan flytte ind.

 

Hvis du flytter ind i en ungdomsbolig, vil overtagelsesdato og indflytningsdato være den sammen. Dette skyldes at boligen er indflytningsklar på overtagelsesdatoen.

 

Vær opmærksom på, at du skal have udleveret en “nøglekvittering” hos FOB’s kontor som du skal bruge for, at få dine nøgler udleveret hos viceværten. Nøglekvitteringen er et bevis på, at du har betalt indskud og husleje, samt at lejekontrakten er underskrevet.

 

Indflytningssyn

I forbindelse med din indflytning holder vi et indflytningssyn. Du og viceværten gennemgår boligen for at konstatere, om der er nogle mangler. Eventuelle mangler bliver registreret i en indflytningsrapport.

 

Efter synet har du yderligere 14 dage til skriftligt, at gøre opmærksom på eventuelle mangler, du senere opdager. Manglerne angiver du på en mangelliste, som du afleverer til viceværten inden for 14-dages fristen.

 

FOB tager stilling til, om det er mangler der skal udbedres her og nu. Da alle manglerne er anmeldt og registreret undgår du at komme i den situation, at du på et senere tidspunkt skal betale for skader, der allerede var i boligen ved overtagelsen.

 

Mere information om indflytning

Når du flytter ind i en lejebolig hos FOB, er det en god idé at være opmærksom på vores vedligeholdelsesreglement og din afdelings ordensreglementet.

 

Kontakt FOB

Kontakt og åbningstider

Kontoret - tlf. 58 52 25 55

Slotsalléen 55 · 4200 Slagelse

 

 

Åbningstider

Mandag – torsdag: 9.00 – 11.00, samt torsdag mellem 15.00 - 17.00

Fredag: Ekspeditionen er lukket

Telefontid

Mandag – torsdag: 11.00 – 13.00, og igen fra 13.30 - 15.00
Fredag: Telefonen er lukket.

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her