26/06/2017 - Mød op til dit afdelingmøde

 

Nu er det endnu en gang tid til de årlige afdelingsmøder. Dette betyder også, at du nu kan blive en del af fællesskabet og bruge din indflydelse i din afdeling.

 

Når du deltager i det kommende afdelingsmøde, kan du være med til at bestemme, hvem der skal sidde i afdelingsbestyrelsen. Dette har stor indvirkning på, hvordan din afdeling vil forme sig fremadrettet.

 

Du kan også selv stille op og blive medlem af afdelingsbestyrelsen. Som medlem bliver man en del af afdelingens fællesskab, der træffer beslutninger om afdelingens udvikling og drift.

 

Hvis du ikke er medlem af afdelingsbestyrelsen, har du stadig mulighed for at få indvirkning i din afdeling. Dette kan du gøre ved at bidrage med forslag til nye tiltag eller ændret forhold.

 

Sådan stiller du et forslag

Du kan stille forslag både skriftligt og online - begge dele skal være afleveret eller indsendt senest to uger før afdelingsmødet.

 

Du finder formularen til skriftlige forslag her: Forslag til afdelingsmødet, hvori du også kan finde en vejledning til at stille forslag. I indkaldelsen til afdelingsmødet vil der stå, hvor dit skriftlige forslag skal afleveres.

 

Du kan også indsende forslag via vores onlineformular, som automatisk bliver videresendt - tryk her.

 

Hvis du har brug for hjælp til at stille et forslag, kan du henvende dig til afdelingsbestyrelsen i din afdeling eller kontakte FOB.

Kontakt FOB

Kontakt og åbningstider

Kontoret - tlf. 58 52 25 55

Slotsalléen 55 · 4200 Slagelse

 

 

OBS! Nye sommer åbnings- og telefontider (uge 27-32)

 

Åbningstider

Mandag – torsdag: 9.00 – 11.00,
Fredag: Ekspeditionen er lukket
 

Telefontid

Mandag – torsdag: 11.00 – 13.00
Fredag: Telefonen er lukket.

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her